Kogebog: Difference between revisions
No edit summary |
|||
Line 1: | Line 1: | ||
==Mexicansk mad== | |||
* [http://www.fuglebjerggaard.dk/C.artikler/mole.htm Mole] | |||
==Indkøbssteder== | ==Indkøbssteder== | ||
FUGLEBJERGGAARD<br> | FUGLEBJERGGAARD<br> | ||
Line 7: | Line 10: | ||
:Tlf.: 48 39 39 43 | :Tlf.: 48 39 39 43 | ||
* [http://www.fuglebjerggaard.dk/ Fuglebjerggård] | * [http://www.fuglebjerggaard.dk/ Fuglebjerggård] | ||
* [http://www.fuglebjerggaard.dk/Camilla/opskrifterNB/0071015%20opskrifter.htm Opskrifter fra 2001] | |||
==Lakserulade med spinat== | ==Lakserulade med spinat== |
Revision as of 17:21, 29 March 2008
Mexicansk mad
Indkøbssteder
FUGLEBJERGGAARD
MAD ØL KVALITET ØKOLOGI OPLEVELSE BUTIK
CAMILLA PLUM & PER KØLSTER
- Hemmingstrupvej 8
- 3200 Helsinge
- Tlf.: 48 39 39 43
Lakserulade med spinat
Spinat dej
- 2 æggeblommer
- 2 æggehvider
- 1/3 tsk peber
- ½ tsk salt
- 0,75 dl fløde
- 225 g spinat grovhakket
Peberrodscreme
- 30 g revet peberrod
- 2 dl piskefløde
- 1 spsk sukker
- citron
- 300 g Pikant ost
- 100g creme fraiche
- salt
- peber
- 3 spsk frisk dild
Opskrift der passer til 1 pakke Pikant
- 40 g revet peberrod
- 1,3 dl piskefløde
- ½ spsk sukker
- citronsaft
- 200 g Pikant ost
- 130g creme fraiche
- salt
- peber
- bundt frisk dild
Creme fraiche dressing
- 200 g cremefraiche
- salt
- purløg
Fremgangsmåde spinatdej
Spinaten tøs og afdryppes.
Rør æggeblommer, sal, peber spinat og fløde sammen i en skål.
Pisk æggehviderne stive og rør dem forsigtigt i dejen.
Kom dejen i et fad eller bradepande foret med bagepapir på ca. 20*25 cm.
Bag ved 200º i 15-20 minutter til dejen er fast og lidt lysebrun ovenpå.
Afkøl dejen under et fugtigt viskestykke så den ikke tørrer ud.
Fremgangsmåde peberrodscreme
Pisk fløden til flødeskum og tilsæt peberrod og sukker smag til med citronsaft.
Bland Pikantost og cremefraiche og vend flødeskummet i.
Smag til med salt, peber og dild.
Smør fyldet på, og dæk med laks.
Smør endnu et lag fyld oven på laksen.
Rul ruladen forsigtigt sammen og stil den i køleskabet et par timer.
Skær ruladen i 8 skiver og server med Creme fraiche rørt med purløg og salt.