Karry marinerede svinekotteletter

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 8 kotteletter
Marinade
  • 4 spsk sukker
  • 3 spsk soya
  • 2 spsk karry
  • 2 tsk salt
  • 4 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Hvidløgsfeddene presses og blandes i en skål med de andre ingredienser til marinaden.
Når sukkeret er ved at være opløst, kommes kotteletterne i skålen en ad gangen mens de vendes, så de får marinade over det hele.
Lad koteletterne marinere i køleskabet mindst en time, vend dem rundt i marinaden, hver 20 minut.

Steg kotteletterne på grill, på pande eller i et fad i ovnen.

Server f.eks med kartoffelbåde stegt i ovnen med olie, salt og rosmarin.

Tips: Marinaden kan også bruges til skinketern som sættes på spyd med løg og tomatstykker, og steges på grill.

<google>DANSK</google>

id=siteTree