Hjemmelavet karrysalat

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 drueagurker
  • 1 spsk kapers (skal skylles)
  • 1 lille æble
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk god mayonnaise (gerne hjemmelavet)
  • 1,5 dl cremefraiche ell. fromage frais
  • 2 tsk karry
  • evt lidt gurkemeje til at justere farven (ikke for meget, så giver det en underlig smag)
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

Kom æggene i en gryde med koldt vand. Bring det i kog, og lad dem koge i 8 min. Køl dem derefter af under rindende koldt vand.
Hak æg, agurker, æble i cirka lige store stykker, ikke for store.
Hak løgene fint.
Kom det hele op i en skål og bland det forsigtigt sammen med resten af ingredienserne.
Smag til med salt og peber

<google>DANSK</google>

id=siteTree