Asiatisk kylling

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

4 personer

Ingredienser

  • 700 g kyllingebryst eller filet
Marinade
  • 2 spsk lime saft
  • ½ dl soya sauce
  • 4 tsk sød chili sauce
  • 1 tsk sesamolie
Salat
  • salat
  • sukkerærter
  • forårsløg
  • agurk
  • 150 g cashew nødder
Creme
  • 200 g flødeost
  • 1 dl kokosmælk
  • grøn chilli
  • lime saft

Fremgangsmåde

Bland lime saft, soya sauce, sød chili sauce og sesamolie.
Skær kyllingebrysterne i ca. 1 cm tykke skiver, og bland med marinaden.
Lad kødet trække i ca. ½ time.

Bland flødeost, kokosmælk og grøn chili til en creme.

Rist cashew nødderne forsigtigt på en pande.
Skær salaten i mindre stykker og kom det i en skål.
Skær sukkerærterne over et par gange på tværs.
Snit forårs løgene i tynde skiver.
Del agurken på langs et par gange, og skær stykkerne i ½ cm brede stave.
Kom alle grøntsagerne op i skålen med salat, og tilsæt lime saften.

Svits kyllinge stykkerne på en pande, til de er møre.

Lad kyllingen køle en smule af, og bland den i salaten.

Server salaten og cremen i hver sin skål med godt brød til.

<google>DANSK</google>

id=siteTree