Sandwich

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Æggesandwich

Ingredienser

  • 4 hårdkogte æg
  • ca 3 spsk mayonnaise, gerne hjemmerørt
  • 1 spsk cremefraiche
  • 3-4 spsk karse
  • en smule karry
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Bland mayonnaisen med cremefraiche. Hak de hårdkogte æg fint og bland dem i mayonnaisen.
Smag til med karse, karry samt salt og peber.
Tynde skiver afskorpet sandwichbrød dækkes med blandingen og endnu et stykke brød lægges ovenpå.
Del sandwichen i små trekanter, eller skær den i små aflange stykker.

Laksesandwich

Ingredienser

  • 300 g varmrøget laks
  • ca 3 spsk mayonnaise, gerne hjemmerørt
  • 1 stor spsk cremefraiche
  • 2-3 spsk finthakket dild
  • 1 spsk hakkede kapers
  • lidt skal fra en økocitron
  • salt og peber
  • sandwichbrød


Små lækre bidder med kapers, dild og citronskal.

Fremgangsmåde

Bland mayonnaise og cremefraiche med dild, kapers og citronskal.
Hak den varmrøgede laks fint og bland den i mayonnaisen. Smag til med salt og peber. Sandwichbrød skæres i tynde skiver og skorperne skæres af.
Dæk halvdelen af brødskiverne med et jævnt lag af lakseblandingen og læg endnu en skive brød ovenpå. Det er ikke nødvendigt med smør.
Del dem i fire små trekanter, eller skær dem i mindre, aflange 'fingersandwich'.

id=siteTree