Ceasars salad

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Ceasars salad.jpg

Ingredienser

  • 3-4 kyllingebryster
  • Kreoler krydderi
  • Romainesalat
  • croutoner af landbrød, ristet i olie med lidt hvidløg
  • parmesan ost i flager
Dressing
  • 2 dl neutral olie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 pastoriserede æggeblommer
  • 3-4 ansjosfileter i olie
  • 1 spsk Sherryeddike (eller hvid balsamisk eddike hvis det er det man har)
  • et stænk Worcestershire sauce
  • 2 spsk revet parmesan
  • ½ tsk salt
  • 1 knsp peber

Fremgangsmåde

Krydr kyllingebrysterne med Emeril's kreoler krydderi. Steg kyllingebrysterne på en pande, eller på grillen.

Kom alle ingredienserne til dressingen, undtagen olien i blenderen og kør.
Tilsæt olien lidt efter lidt.
Hvis dressingen bliver for tyk kan den fortyndes med lidt vand.
Smag til med salt og peber.

Steg brødterningerne gyldne i olie.
Dryp dem med presset hvidløg og steg lidt mere.
Læg dem på fedtsugende papir.

Pluk salaten, fordel den på fire tallerkener og kom lidt dressing ved.
Skær de stegte kyllingebryster i skiver.
Fordel fjerkræskiver, parmesanflager og croutoner over salaten og server den med ekstra dressing i en skål.

<google>DANSK</google>

id=siteTree