Tunsalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 10: Line 10:
* 3 tsk salt
* 3 tsk salt
* 2 tsk peber
* 2 tsk peber
* et drys cayennepeber
* et drys cayennepeber (ikke for meget)


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Revision as of 10:32, 2 February 2014

Ingredienser

  • 2 dåser tun i olie
  • 2 rødløg
  • 1 Rød peberfrugt
  • 1 dl kapers
  • 1 dl frosne majs
  • 2 dl mayonnaise
  • 2 dl cremefraiche
  • 3 tsk salt
  • 2 tsk peber
  • et drys cayennepeber (ikke for meget)

Fremgangsmåde

Hak løgene og den røde peberfrugt fint.
Hæld olien fra tunfisken, kom det i en skål og hak det i stykker med en gaffel.
Tilsæt de hakkede løg, kapers, majs og peberfrugt.
Kom mayonnaise og creme fraiche i til tunsalaten har en passende konsistens.
Smag til med salt, peber og en smule cayennepeber.

<google>DANSK</google>

id=siteTree