Tunsalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 17: Line 17:
Tilsæt de hakkede løg, kapers, majs og peberfrugt.<br>
Tilsæt de hakkede løg, kapers, majs og peberfrugt.<br>
Kom mayonnaise og creme fraiche i til tunsalaten har en passende konsistens.<br>
Kom mayonnaise og creme fraiche i til tunsalaten har en passende konsistens.<br>
Smag til med salt og peber.<br>
Smag til med salt, peber og en smule cayennepeber.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 21:09, 10 April 2011

Ingredienser

  • 2 dåser tun i olie
  • 2 rødløg
  • 1 Rød peberfrugt
  • 1 dl kapers
  • 1 dl frosne majs
  • 2 dl mayonnaise
  • 2 dl cremefraiche
  • 3 tsk salt
  • 2 tsk peber
  • et drys cayennepeber

Fremgangsmåde

Hak løgene og den røde peberfrugt fint.
Hæld olien fra tunfisken, kom det i en skål og hak det i stykker med en gaffel.
Tilsæt de hakkede løg, kapers, majs og peberfrugt.
Kom mayonnaise og creme fraiche i til tunsalaten har en passende konsistens.
Smag til med salt, peber og en smule cayennepeber.

<google>DANSK</google>

id=siteTree