Tortelloni med tomat, rucola, parmaskinke og parmesan: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 8: Line 8:
* 1 pakke rucola salat
* 1 pakke rucola salat
* 8 store cherrytomater
* 8 store cherrytomater
* soltørrede tomater
* 15 soltørrede tomater (ikke et helt glas)
* frisk parmesan skåret i flager
* 150 g frisk parmesan skåret i flager
* et bundt basilikum (bladene fra ½ basilikum købt i potte)
* et bundt basilikum (bladene fra ½ basilikum købt i potte)
* peber
* peber
* olivenolie
* olivenolie
* hvis balsamico
* hvid balsamico


* flutes
* flutes
Line 20: Line 20:
Kog tortelloni og kom dem i et stort fladt fad. Bland dem forsigtigt med lidt olivenolie, så de ikke klistrer sammen mens de køler af.<br>
Kog tortelloni og kom dem i et stort fladt fad. Bland dem forsigtigt med lidt olivenolie, så de ikke klistrer sammen mens de køler af.<br>
Kom film over fadet, så de ikke bliver for tørre, og sæt dem i køleskabet til de er helt kolde.<br>
Kom film over fadet, så de ikke bliver for tørre, og sæt dem i køleskabet til de er helt kolde.<br>
Skyld rucolaen og basilikum bladene lad dem tørre.<br>
Skyl rucolaen og basilikum bladene lad dem tørre.<br>
Skær tomaterne i 6 både hver, skær de soltørrede tomater i smalle strimler, snit parmesanen i flager.<br>
Skær tomaterne i 6 både hver, skær de soltørrede tomater i smalle strimler, snit parmesanen i flager.<br>
Bland det hele, undtagen parmaskinken, forsigtigt sammen og drys med peber i passende mængde.<br>
Bland det hele, undtagen parmaskinken, forsigtigt sammen og drys med peber i passende mængde.<br>
Tilsæt lidt oliven olivenolie og et stænk hvid balsamico mens det blandes.<br>
Tilsæt lidt olivenolie og et stænk hvid balsamico mens det blandes.<br>
Til sidst klippes parmaskinken i mindre stykker, og fordel den i salaten.<br>
Til sidst klippes parmaskinken i mindre stykker og fordeles i salaten.<br>


Serveres med flutes.
Serveres med flutes.

Revision as of 18:32, 8 February 2014

Opskriften er beregnet som frokost ret til 4 personer. Hvis den serveres som forret er der nok til 8.

Ingredienser

  • 500 gram frisk tortelloni med ricotta og spinat (tortellini (de er mindre) kan også bruges)
  • 70-100 g parmaskinke i skiver
  • 1 pakke rucola salat
  • 8 store cherrytomater
  • 15 soltørrede tomater (ikke et helt glas)
  • 150 g frisk parmesan skåret i flager
  • et bundt basilikum (bladene fra ½ basilikum købt i potte)
  • peber
  • olivenolie
  • hvid balsamico
  • flutes

Fremgangsmåde

Kog tortelloni og kom dem i et stort fladt fad. Bland dem forsigtigt med lidt olivenolie, så de ikke klistrer sammen mens de køler af.
Kom film over fadet, så de ikke bliver for tørre, og sæt dem i køleskabet til de er helt kolde.
Skyl rucolaen og basilikum bladene lad dem tørre.
Skær tomaterne i 6 både hver, skær de soltørrede tomater i smalle strimler, snit parmesanen i flager.
Bland det hele, undtagen parmaskinken, forsigtigt sammen og drys med peber i passende mængde.
Tilsæt lidt olivenolie og et stænk hvid balsamico mens det blandes.
Til sidst klippes parmaskinken i mindre stykker og fordeles i salaten.

Serveres med flutes.

Tortelloni med tomat, rucola, parmeskinke og parmesan.jpg

<google>DANSK</google>

id=siteTree