Tortelloni med tomat, rucola, parmaskinke og parmesan: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Opskrifter}} | {{Opskrifter}} | ||
Opskriften er beregnet som frokost ret til 4 personer. | |||
Hvis den serveres som forret er der nok til 8. | |||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 500 gram frisk tortelloni med ricotta og spinat (tortellini (de er mindre) kan også bruges) | * 500 gram frisk tortelloni med ricotta og spinat (tortellini (de er mindre) kan også bruges) | ||
* 70 g parmaskinke | * 70 g parmaskinke i skiver | ||
* 1 pakke rucola salat | * 1 pakke rucola salat | ||
* store cherrytomater | * store cherrytomater | ||
Line 15: | Line 18: | ||
Kog tortelloni og kom dem i et stort fladt fad. Bland dem forsigtigt med lidt olivenolie, så de ikke klistrer sammen mens de køler af.<br> | Kog tortelloni og kom dem i et stort fladt fad. Bland dem forsigtigt med lidt olivenolie, så de ikke klistrer sammen mens de køler af.<br> | ||
Kom film over fadet, så de ikke bliver for tørre, og sæt dem i køleskabet til de er helt kolde.<br> | Kom film over fadet, så de ikke bliver for tørre, og sæt dem i køleskabet til de er helt kolde.<br> | ||
Skyld rucolaen og basilikum bladene lad dem tørre.<br> | |||
Skær tomaterne i 6 både hver, skær de soltørrede tomater i smalle strimler, snit parmesanen i flager.<br> | |||
Bland det hele, undtagen parmaskinken, forsigtigt sammen og drys med peber i passende mængde.<br> | |||
Klip parmaskinken i mindre stykker, og fordel den i salaten.<br> | |||
Serveres med flutes. | |||
[[File:Tortelloni med tomat, rucola, parmeskinke og parmesan.jpg]] | [[File:Tortelloni med tomat, rucola, parmeskinke og parmesan.jpg]] | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 10:11, 15 July 2013
Opskriften er beregnet som frokost ret til 4 personer. Hvis den serveres som forret er der nok til 8.
Ingredienser
- 500 gram frisk tortelloni med ricotta og spinat (tortellini (de er mindre) kan også bruges)
- 70 g parmaskinke i skiver
- 1 pakke rucola salat
- store cherrytomater
- soltørrede tomater
- frisk parmesan skåret i flager
- et bundt basilikum (bladene fra ½ basilikum købt i potte)
- peber
- olivenolie
- flutes
Fremgangsmåde
Kog tortelloni og kom dem i et stort fladt fad. Bland dem forsigtigt med lidt olivenolie, så de ikke klistrer sammen mens de køler af.
Kom film over fadet, så de ikke bliver for tørre, og sæt dem i køleskabet til de er helt kolde.
Skyld rucolaen og basilikum bladene lad dem tørre.
Skær tomaterne i 6 både hver, skær de soltørrede tomater i smalle strimler, snit parmesanen i flager.
Bland det hele, undtagen parmaskinken, forsigtigt sammen og drys med peber i passende mængde.
Klip parmaskinken i mindre stykker, og fordel den i salaten.
Serveres med flutes.
<google>DANSK</google>