Tortelloni med tomat, rucola, parmaskinke og parmesan: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 4: Line 4:
* 70 g parmaskinke
* 70 g parmaskinke
* 1 pakke rucola salat
* 1 pakke rucola salat
* tomater
* store cherrytomater
* soltørrede tomater
* soltørrede tomater
* frisk parmesan skåret i flager
* frisk parmesan skåret i flager

Revision as of 10:02, 15 July 2013

Ingredienser

  • 500 gram frisk tortelloni med ricotta og spinat (tortellini (de er mindre) kan også bruges)
  • 70 g parmaskinke
  • 1 pakke rucola salat
  • store cherrytomater
  • soltørrede tomater
  • frisk parmesan skåret i flager
  • et bundt basilikum (bladene fra ½ basilikum købt i potte)
  • peber
  • olivenolie
  • flutes

Fremgangsmåde

Kog tortelloni og kom dem i et stort fladt fad. Bland dem forsigtigt med lidt olivenolie, så de ikke klistrer sammen mens de køler af.
Kom film over fadet, så de ikke bliver for tørre, og sæt dem i køleskabet til de er helt kolde.


Tortelloni med tomat, rucola, parmeskinke og parmesan.jpg

<google>DANSK</google>

id=siteTree