Tortellini i cremet gorgonzolasauce: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 500 g frisk tortellini * 1/4 l frisk piskefløde * 80 gram gorgonzolaost * 80 gram smør * ½ tsk groft salt * ½ tsk groft peber * friskre…')
 
Line 2: Line 2:
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 500 g frisk tortellini
* 500 g frisk tortellini
* revet parmesanost


=====sauce=====
* 1/4 l frisk piskefløde
* 1/4 l frisk piskefløde
* 80 gram gorgonzolaost
* 80 gram gorgonzolaost
Line 10: Line 12:
* friskrevet muskatnød
* friskrevet muskatnød


* revet parmesanost


=====Fremgangsmåde=====
=====Fremgangsmåde=====

Revision as of 18:27, 11 August 2013

Ingredienser

  • 500 g frisk tortellini
  • revet parmesanost
sauce
  • 1/4 l frisk piskefløde
  • 80 gram gorgonzolaost
  • 80 gram smør
  • ½ tsk groft salt
  • ½ tsk groft peber
  • friskrevet muskatnød


Fremgangsmåde

Kom fløden i en lille gryde og kog den forsigtigt under omrøring 15-20 min til den bliver cremet.

Kog pastaen i en anden gryde imens.

Skær gorgonzolaen i mindre stykker, og kom den og smørret i gryden.
Pisk det sammen til osten er smeltet.
Kom revet muskatnød, salt og peber i og smag til.

Kom pastaen i en forvarmet skål, hæld sovsen over og bland det hele godt.

Serveres med en skål revet parmesanost til at drysse over.

<google>DANSK</google>

id=siteTree