Torsk i fad med kartofler: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 500 g torskefilet * 2½ fed hvidløg * 2 løg * 2 røde peberfrugter * olivenolie * 1 kg kartofler * ½ kg tomater * groft salt * groft pebe…')
 
No edit summary
Line 26: Line 26:
Frodel fisken over tomaterne, drys lidt peber på, og afslut med løg-peberfrugtblandingen.<br>
Frodel fisken over tomaterne, drys lidt peber på, og afslut med løg-peberfrugtblandingen.<br>


Hæld fløden over, dæk fadet med folie, og kom det i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.<br>
Hæld fløden over, dæk fadet med folie, og kom det i ovnen ved 200º varmluft i ca. 20 minutter.<br>
Fjern folien og giv det 10 minutter mere i ovnen.<br>
Fjern folien og giv det 10 minutter mere i ovnen.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 15:42, 11 September 2013

Ingredienser

  • 500 g torskefilet
  • 2½ fed hvidløg
  • 2 løg
  • 2 røde peberfrugter
  • olivenolie
  • 1 kg kartofler
  • ½ kg tomater
  • groft salt
  • groft peber
  • 2½ dl fløde

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne i letsaltet vand.
Drys fisken med salt, og lad den trække med saltet, mens du gør de øvrige ingredienser klar.

Hak hvidløgsfed og skær løg og peberfrugter i strimler.
Kom grønsagerne i en varm pande med lidt olie.
Drys med lidt salt, og svits dem til de er møre, uden at have taget farve.

Skær kartofler i skiver, og læg dem i bunden af et smurt ovnfast fad.
Drys med salt og peber.
Skær tomaterne i skiver og fordel dem ovenpå kartoflerne.
Drys igen med salt og peber.
Frodel fisken over tomaterne, drys lidt peber på, og afslut med løg-peberfrugtblandingen.

Hæld fløden over, dæk fadet med folie, og kom det i ovnen ved 200º varmluft i ca. 20 minutter.
Fjern folien og giv det 10 minutter mere i ovnen.

<google>DANSK</google>

id=siteTree