Tiramisu: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Bagværk}} Tiramisu, af italienk: Tirare = trække, su = op; træk mig op! ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== Bunden af et fladt fad dækkes (2-3mm) med stærk kaffe og/eller Ma...)
 
No edit summary
Line 2: Line 2:
Tiramisu, af italienk: Tirare = trække, su = op; træk mig op!
Tiramisu, af italienk: Tirare = trække, su = op; træk mig op!
====Ingredienser====
====Ingredienser====
Ladyfingers (Savoiardi, IRMA)
Marsala
3 pasteuriserede æggehvider eller 2.5dl fløde
1 spsk pulverkaffe
250 g Marcapone
kakao pulver
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Bunden af et fladt fad dækkes (2-3mm) med stærk kaffe og/eller Marsala afhængigt af målgruppen.
Bunden af et fladt fad dækkes (2-3mm) med stærk kaffe og/eller Marsala afhængigt af målgruppen.
Ladyfingers (Savoiardi, IRMA) lægges ud i ’suppen’ i ét, tæt lag. Vendes evt. en gang.
Ladyfingers lægges ud i ’suppen’ i ét, tæt lag. Vendes evt. en gang.


3 pasteuriserede æggehvider (eller 2.5dl fløde) piskes stive.
3 pasteuriserede æggehvider (eller 2.5dl fløde) piskes stive.


3 pasteuriserede æggeblommer piskes med 2-3spk. sukker og 1 spk. pulverkaffe mast i bagepapir. 250 g Marcapone iblandes, -og det hele blandes forsigtigt ind i ovennævnte skum.
3 pasteuriserede æggeblommer piskes med 2-3spk. sukker og 1 spk. pulverkaffe mast i bagepapir.<br>
250 g Marcapone iblandes, -og det hele blandes forsigtigt ind i ovennævnte skum.


Crememassen hældes ud over kagelaget, og hele herligheden sættes køligt, gerne i kølskab, til næste dag.
Crememassen hældes ud over kagelaget, og hele herligheden sættes køligt, gerne i kølskab, til næste dag.


Lige inden servring sigtes kakao henover kagen, og voila: Tiamisu.
Lige inden servring sigtes kakao henover kagen, og voila: Tiramisu.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 05:06, 11 November 2009

Tiramisu, af italienk: Tirare = trække, su = op; træk mig op!

Ingredienser

Ladyfingers (Savoiardi, IRMA) Marsala 3 pasteuriserede æggehvider eller 2.5dl fløde 1 spsk pulverkaffe 250 g Marcapone kakao pulver

Fremgangsmåde

Bunden af et fladt fad dækkes (2-3mm) med stærk kaffe og/eller Marsala afhængigt af målgruppen. Ladyfingers lægges ud i ’suppen’ i ét, tæt lag. Vendes evt. en gang.

3 pasteuriserede æggehvider (eller 2.5dl fløde) piskes stive.

3 pasteuriserede æggeblommer piskes med 2-3spk. sukker og 1 spk. pulverkaffe mast i bagepapir.
250 g Marcapone iblandes, -og det hele blandes forsigtigt ind i ovennævnte skum.

Crememassen hældes ud over kagelaget, og hele herligheden sættes køligt, gerne i kølskab, til næste dag.

Lige inden servring sigtes kakao henover kagen, og voila: Tiramisu.

<google>DANSK</google>

id=siteTree