Tarteletter med kylling og asparges på en nem måde: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
(4 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Forretter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 10 | * 16 små tarteletter (der skal 70g i hver og opskriften bliver til ca. 1150g tarteletfyld) (hvis det er de store er der kun til 10) | ||
* 500 g kyllingekød | * 500 g kyllingekød | ||
* 2 gulerødder | * 2 gulerødder | ||
Line 17: | Line 17: | ||
Tilsæt bouillon, salt peber.<br> | Tilsæt bouillon, salt peber.<br> | ||
Lad fyldet simre i 45 min.<br> | Lad fyldet simre i 45 min.<br> | ||
Skær aspargesene i 3 cm lange stykker, og kom dem i gryden.<br> | |||
Når fyldet småkoger igen, jævnes det til en passende konsistens, med en jævning af vand og hvedemel rystet i melryster.<br> | |||
Smages til med salt og peber. | Smages til med salt og peber. | ||
Tarteletterne lunes i forvarmet ovn 3 | Tarteletterne lunes i forvarmet ovn 3 minutter med bunden opad. | ||
Fyldet fordeles i tarteletterne og de serveres straks. | Fyldet fordeles i tarteletterne og de serveres straks. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 03:38, 23 December 2016
Ingredienser
- 16 små tarteletter (der skal 70g i hver og opskriften bliver til ca. 1150g tarteletfyld) (hvis det er de store er der kun til 10)
- 500 g kyllingekød
- 2 gulerødder
- 1 lille porre
- 1 glas hvide asparges
- 1/4 liter grøntsagsbouillon (½ terning)
- 1 tsk salt
- 1 knivspids peber
Fremgangsmåde
Skræl gulerødderne og skær dem i kvarte skiver.
Rens porren og skær den i tynde ringe.
Skær kyllingen i stykker på ca. 2*2 cm.
Svits gulerødder, porre og kylling forsigtigt i olie i en gryde.
Tilsæt bouillon, salt peber.
Lad fyldet simre i 45 min.
Skær aspargesene i 3 cm lange stykker, og kom dem i gryden.
Når fyldet småkoger igen, jævnes det til en passende konsistens, med en jævning af vand og hvedemel rystet i melryster.
Smages til med salt og peber.
Tarteletterne lunes i forvarmet ovn 3 minutter med bunden opad.
Fyldet fordeles i tarteletterne og de serveres straks.
<google>DANSK</google>