Tarteletter med kylling og asparges på en nem måde: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 17: Line 17:
Tilsæt bouillon, salt peber.<br>
Tilsæt bouillon, salt peber.<br>
Lad fyldet simre i 45 min.<br>
Lad fyldet simre i 45 min.<br>
Fyldet med jævning af hvedemel til den får en passende konsistens.<br>
Skær aspargesene i 3 cm lange stykker, og kom dem i gryden.<br>
Når fyldet småkoger igen, jævnes det til en passende konsistens, med en jævning af vand og hvedemel rystet i melryster.<br>
Smages til med salt og peber.
Smages til med salt og peber.


Tarteletterne lunes i forvarmet ovn 3-5 minutter med bunden opad.
Tarteletterne lunes i forvarmet ovn 3 minutter med bunden opad.


Fyldet fordeles i tarteletterne og de serveres straks.
Fyldet fordeles i tarteletterne og de serveres straks.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 20:26, 10 December 2014

Ingredienser

  • 10 store tarteletter
  • 500 g kyllingekød
  • 2 gulerødder
  • 1 lille porre
  • 1 glas hvide asparges
  • 1/4 liter grøntsagsbouillon (½ terning)
  • 1 tsk salt
  • 1 knivspids peber

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne og skær dem i kvarte skiver.
Rens porren og skær den i tynde ringe.
Skær kyllingen i stykker på ca. 2*2 cm.
Svits gulerødder, porre og kylling forsigtigt i olie i en gryde.
Tilsæt bouillon, salt peber.
Lad fyldet simre i 45 min.
Skær aspargesene i 3 cm lange stykker, og kom dem i gryden.
Når fyldet småkoger igen, jævnes det til en passende konsistens, med en jævning af vand og hvedemel rystet i melryster.
Smages til med salt og peber.

Tarteletterne lunes i forvarmet ovn 3 minutter med bunden opad.

Fyldet fordeles i tarteletterne og de serveres straks.

<google>DANSK</google>

id=siteTree