Tærtedej - supernem: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
(4 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}(Opskriften er til 2 almindelige tærteforme - det er nemmest med en stor portion så kører det bedre i røremaskinen)
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 170g hvedemel
* 340 g hvedemel
* 1/4 tsk fint salt
* ½ tsk fint salt
* 100g smør
* 200 g smør
* 3 spsk vand
* 4 spsk vand


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Line 10: Line 10:
Lad dejen hvile i køleskabet ½-1 time før den bruges.
Lad dejen hvile i køleskabet ½-1 time før den bruges.


Dejen kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet, hvis man laver en stor portion.
Dejen kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet.<br>
Man kan også fryse tærtedej, men så skal det optøes langsomt i køleskabet.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 12:26, 1 December 2013

(Opskriften er til 2 almindelige tærteforme - det er nemmest med en stor portion så kører det bedre i røremaskinen)

Ingredienser

  • 340 g hvedemel
  • ½ tsk fint salt
  • 200 g smør
  • 4 spsk vand

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i skålen til din røremaskine, og rør med dejkrogen til tærtedejen er færdig.
Lad dejen hvile i køleskabet ½-1 time før den bruges.

Dejen kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet.
Man kan også fryse tærtedej, men så skal det optøes langsomt i køleskabet.

<google>DANSK</google>

id=siteTree