Tærtedej - supernem: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}
(Dej til 2 almindelige tærteforme)
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 340 g hvedemel
* 340 g hvedemel
* ½ tsk fint salt
* ½ tsk fint salt
* 200g smør
* 200 g smør
* 4 spsk vand
* 4 spsk vand


Line 10: Line 11:
Lad dejen hvile i køleskabet ½-1 time før den bruges.
Lad dejen hvile i køleskabet ½-1 time før den bruges.


Dejen kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet, hvis man laver en stor portion.
Dejen kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet.<br>
Man kan også fryse tærtedej, men så skal det optøes langsomt i køleskabet.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 12:25, 1 December 2013

(Dej til 2 almindelige tærteforme)

Ingredienser

  • 340 g hvedemel
  • ½ tsk fint salt
  • 200 g smør
  • 4 spsk vand

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i skålen til din røremaskine, og rør med dejkrogen til tærtedejen er færdig.
Lad dejen hvile i køleskabet ½-1 time før den bruges.

Dejen kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet.
Man kan også fryse tærtedej, men så skal det optøes langsomt i køleskabet.

<google>DANSK</google>

id=siteTree