Stegeben: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 10: Line 10:
* [https://www.dr.dk/levnu/mad/video-spise-med-price-saadan-laver-vi-brun-sovs-til-flaeskestegen#!/ VIDEO Spise med Price: Sådan laver vi brun sovs til flæskestegen]
* [https://www.dr.dk/levnu/mad/video-spise-med-price-saadan-laver-vi-brun-sovs-til-flaeskestegen#!/ VIDEO Spise med Price: Sådan laver vi brun sovs til flæskestegen]
* [https://www.dr.dk/mad/opskrift/flaeskestegssovs Flæskestegssovs - brødrene Price så kan man spise benene bagefter]
* [https://www.dr.dk/mad/opskrift/flaeskestegssovs Flæskestegssovs - brødrene Price så kan man spise benene bagefter]
Tim Vladimir bruger samme teknik til at lave sovs men med kylling
* [https://www.bt.dk/forbrug/kom-travlheden-i-forkoebet-lav-fonden-til-julesovsen-nu Kom travlheden i forkøbet: Lav fonden til julesovsen nu]
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 2 kg kamben er nok til 4 personer hvis de er gode som dem fra bilka
* 2 kg kamben er nok til 4 personer hvis de er gode som dem fra bilka
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 07:59, 9 May 2023


Jeg lavede et mix af det her:

Jeg fandt først her er det ligner de andres men er nemmere restproduktet er gode ben og masser af sovs.

Tim Vladimir bruger samme teknik til at lave sovs men med kylling

Ingredienser

  • 2 kg kamben er nok til 4 personer hvis de er gode som dem fra bilka

Fremgangsmåde

<google>DANSK</google>

id=siteTree