Spezzatino alla Toscana - Toscansk kalvegryde: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 1 kg kalvetykkam * 3 gulerødder * 3 stænger bladselleri * 1-2 rødløg alt efter størrelse * 4 fed hvidløg * 1 stpr kvist frisk rosmarin…')
 
Line 3: Line 3:
* 1 kg kalvetykkam
* 1 kg kalvetykkam
* 3 gulerødder
* 3 gulerødder
* 3 stænger bladselleri
* 3 stilke bladselleri
* 1-2 rødløg alt efter størrelse
* 1-2 rødløg alt efter størrelse
* 4 fed hvidløg
* 4 fed hvidløg

Revision as of 07:07, 8 July 2012

Ingredienser

  • 1 kg kalvetykkam
  • 3 gulerødder
  • 3 stilke bladselleri
  • 1-2 rødløg alt efter størrelse
  • 4 fed hvidløg
  • 1 stpr kvist frisk rosmarin
  • 2 laurbærblade
  • 2-3 dl rødvin
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 3 tsk salt
  • ½ tsk peber

Fremgangsmåde

Serveres med kartoffelmos eller nye kartofler, alt efter årstiden.

<google>DANSK</google>

id=siteTree