Spaghetti med tun og kapers: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> ====Ingredienser (4 personer)==== * 4-500 g spaghetti * 2 røde chili frugter * 4 store fed hvidløg * 4 spsk olivenolie * 1 bundt persille * 160...)
 
Line 2: Line 2:
<seo title="Opskrifter" />
<seo title="Opskrifter" />
====Ingredienser (4 personer)====
====Ingredienser (4 personer)====
* 4-500 g spaghetti
* 4-500 g spaghetti alt efter hvor sulten man er


* 2 røde chili frugter
* 2 røde chili frugter

Revision as of 15:33, 16 April 2009

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser (4 personer)

  • 4-500 g spaghetti alt efter hvor sulten man er
  • 2 røde chili frugter
  • 4 store fed hvidløg
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 bundt persille
  • 160 gram kapers
  • 1 citron (+ noget af skallen hvis den er økologisk)
  • 1/4 piskefløde
  • 2 dåser tun i olie
  • peber
  • parmasanost og eller alm. mellemlagret ost

Fremgangsmåde

Riv osten, parmasanosten skal rives fint.
Rens chilifugterne for kerner. Skær dem derefter i strimler og skær strimlerne i små stykker.
Hak hvidlæger på samme måde.
Kom spaghettien i vandet, og kog det mens resten laves.
Sauter chili og hvidløg i olie i et par minutter. Tilsæt derefter persille og vend det hele et øjeblik.
Kom kapers, citron og evt. citronskal i.
Tilsæt fløden og lad det koge en smule ind.
Når spaghettien er kogt hældes vandet fra, og spagettien kommes på panden.
Bland det hele godt, og tilsæt osten og peber lidt ad gangen.

<google>DANSK</google>

id=siteTree