Spaghetti alla puttanesca: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> ====Ingredienser (4 personer)==== * 4-500 g spaghetti alt efter hvor sulten man er * 3 spsk olivenolie * 2 fed hvidløg * 1 lille rød …')
 
No edit summary
 
(3 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Hovedretter}}
<seo title="Opskrifter" />
<seo title="Opskrifter" />
(Ludersovs med spaghetti)
====Ingredienser (4 personer)====
====Ingredienser (4 personer)====
* 4-500 g spaghetti alt efter hvor sulten man er
* 4-500 g spaghetti alt efter hvor sulten man er
Line 6: Line 7:
* 3 spsk olivenolie
* 3 spsk olivenolie
* 2 fed hvidløg
* 2 fed hvidløg
* 1 lille rød chili
* 1 lille rød chili, eller 1 tsk tørret chili
* 75 g grønne oliven uden sten
* 75 g grønne oliven uden sten
* 75 g sorte oliven uden sten
* 75 g sorte oliven uden sten
Line 24: Line 25:
Tilsæt oliven, soltørrede tomater, kapers og hakkede tomater.<br>
Tilsæt oliven, soltørrede tomater, kapers og hakkede tomater.<br>
Lad det simre i 20 minutter, smag til med peber undervejs.<br>
Lad det simre i 20 minutter, smag til med peber undervejs.<br>
Riv parmesanosten imens retten simrer.<br>
Imens retten simrer rives parmesan osten og basilikum bladene skylles, og hakkes dem lidt med en kniv.<br>
Kog spaghettien som anvist på posen.<br>
Kog spaghettien som anvist på posen.<br>
Kom den kogte afdryppede spaghetti tilbage i gryden.<br>
Kom den kogte afdryppede spaghetti tilbage i gryden.<br>

Latest revision as of 04:06, 23 December 2016

<seo title="Opskrifter" /> (Ludersovs med spaghetti)

Ingredienser (4 personer)

  • 4-500 g spaghetti alt efter hvor sulten man er
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille rød chili, eller 1 tsk tørret chili
  • 75 g grønne oliven uden sten
  • 75 g sorte oliven uden sten
  • 6 soltørrede tomater i olie
  • 2½ spsk saltede kapers
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2½ dl friske basilikum blade
  • parmesanost

Fremgangsmåde

Skyl de saltede kapers i koldt vand og lad dem dryppe af.
Hak chili og hvidløg.
Skær oliven i skiver.
Skær tomaterne i tynde strimler.
Opvarm olien i en stegepande.
Tilsæt hvidløg og chili og sauter over middel varme i 1 minut.
Tilsæt oliven, soltørrede tomater, kapers og hakkede tomater.
Lad det simre i 20 minutter, smag til med peber undervejs.
Imens retten simrer rives parmesan osten og basilikum bladene skylles, og hakkes dem lidt med en kniv.
Kog spaghettien som anvist på posen.
Kom den kogte afdryppede spaghetti tilbage i gryden.
Tilsæt sauce og basilikum, og rør det hele sammen.

Server retten drysset med revet parmesan.

<google>DANSK</google>

id=siteTree