Spaghetti alla puttanesca: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 6: Line 6:
* 3 spsk olivenolie
* 3 spsk olivenolie
* 2 fed hvidløg
* 2 fed hvidløg
* 1 lille rød chili
* 1 lille rød chili, eller 1 tsk tørret chili
* 75 g grønne oliven uden sten
* 75 g grønne oliven uden sten
* 75 g sorte oliven uden sten
* 75 g sorte oliven uden sten

Revision as of 11:15, 10 February 2013

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser (4 personer)

  • 4-500 g spaghetti alt efter hvor sulten man er
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille rød chili, eller 1 tsk tørret chili
  • 75 g grønne oliven uden sten
  • 75 g sorte oliven uden sten
  • 6 soltørrede tomater i olie
  • 2½ spsk saltede kapers
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2½ dl friske basilikum blade
  • parmesanost

Fremgangsmåde

Skyl de saltede kapers i koldt vand og lad dem dryppe af.
Hak chili og hvidløg.
Skær oliven i skiver.
Skær tomaterne i tynde strimler.
Opvarm olien i en stegepande.
Tilsæt hvidløg og chili og sauter over middel varme i 1 minut.
Tilsæt oliven, soltørrede tomater, kapers og hakkede tomater.
Lad det simre i 20 minutter, smag til med peber undervejs.
Imens retten simrer rives parmesan osten og basilikum bladene skylles, og hakkes dem lidt med en kniv.
Kog spaghettien som anvist på posen.
Kom den kogte afdryppede spaghetti tilbage i gryden.
Tilsæt sauce og basilikum, og rør det hele sammen.

Server retten drysset med revet parmesan.

<google>DANSK</google>

id=siteTree