Spagehtti Carbonara med chilli og hvidløg: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} 4 personer ====Ingredienser==== * 40 g smør * 500 g spaghetti * 150 g bacon i tern eller strimler klippet i 4 cm stykker * 3 fed hvidløg * 3 æg piskede (eller l…')
 
No edit summary
Line 4: Line 4:
* 40 g smør
* 40 g smør
* 500 g spaghetti
* 500 g spaghetti
* 150 g bacon i tern eller strimler klippet i 4 cm stykker
* 300 g bacon i skiver (2 pakker) klippet i 3-4 cm (eller 300 g i tern)
* 3 fed hvidløg
* 4 fed hvidløg
* 3 æg piskede (eller lidt fløde)
* 3 æg piskede (eller lidt fløde)
* 60 g parmesan friskrevet
* 60 g parmesan friskrevet

Revision as of 06:29, 1 April 2014

4 personer

Ingredienser

  • 40 g smør
  • 500 g spaghetti
  • 300 g bacon i skiver (2 pakker) klippet i 3-4 cm (eller 300 g i tern)
  • 4 fed hvidløg
  • 3 æg piskede (eller lidt fløde)
  • 60 g parmesan friskrevet
  • 60 g pecorino friskrevet
  • 2 røde chilifrugter finthakkede
  • groft peber

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde og svits bacon heri.
Imens koges spaghettien i en gryde med letsaltet vand til den er ad dente (fast, men mør). Når bacon er ved at være sprødt tilsættes finthakket chili og hvidløg og det svitses med i et minuts tid.
Kom den kogte spaghetti sammen med bacon, løg og hvidløg.
Tilsæt æggene, og vend osten i af flere omgange samtidig med at der drysses med friskkværnet peber, så det hele bliver godt blandet.

<google>DANSK</google>

id=siteTree