Sennepsmarinerede grillbryster: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 13: Line 13:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Skær kyllingebrysterne næsten helt igennem på den flade led og klap dem ud, så de bliver til en dobbelt så bred og halvt så tyk 'sommerfugl'.<br>
Lav en butterfly udskæring kyllingebrysterne næsten helt igennem på den flade led og fold dem dem ud, så de bliver til en dobbelt så bred og halvt så tyk 'sommerfugl'.<br>
Bland honning, sennep, olie, salt og peber godt sammen i en skål.<br>
Bland honning, sennep, olie, salt og peber godt sammen i en skål.<br>
Hæld marinaden i en kraftig plasticpose og kom kyllingestykkerne i, bland det godt.<br>
Hæld marinaden i en kraftig plasticpose og kom kyllingestykkerne i, bland det godt.<br>

Revision as of 15:05, 13 August 2012

SennepsmarineredeGrillbryster.jpg

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • 3 spsk honning
  • 3 spsk dijon sennep
  • 1½ spsk olivenolie
  • 1½ tsk salt
  • groft peber
  • 1 lime

Fremgangsmåde

Lav en butterfly udskæring kyllingebrysterne næsten helt igennem på den flade led og fold dem dem ud, så de bliver til en dobbelt så bred og halvt så tyk 'sommerfugl'.
Bland honning, sennep, olie, salt og peber godt sammen i en skål.
Hæld marinaden i en kraftig plasticpose og kom kyllingestykkerne i, bland det godt.
Bind knude på posen, og lad det trække i køleskabet i mindst 2 timer.
Masser posen lidt en gang imellem, så alt får lige meget marinade.
Steg kyllingen på en grill over direkte varme, pas på de ikke får for meget, lad evt. være med at lægge låget på.

Server med lime skåret i både, og råstegte kartofler eller pomfritter.

<google>DANSK</google>

id=siteTree