Sennepsmarinerede grillbryster: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 11: Line 11:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Flæk kyllingebrysterne
Skær kyllingebrysterne næsten helt på den flade led og klap dem ud, så de bliver til en dobbelt så bred hallvt så tyk 'sommerfugl'.<br>
Bland honning, sennep, olie, salt og peber godt sammen i en skål.<br>
Hæld marinaden i en kraftig plasticpose og kom kyllingestykkerne i, bland det godt.<br>
Bind knude på posen, og lad det trække i køleskabet i mindst 2 timer, masser posen lidt en gang imellem, så alt får lige meget marinade.<br>
Steg kyllingen på en grill over direkte varme, pas på de ikke får for meget, lad evt. være med at lægge låget på.<br>
Server med lime skåret i både.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 07:39, 13 August 2012

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • 3 spsk honning
  • 3 spsk dijon sennep
  • 1½ spsk olivenolie
  • 1½ tsk salt
  • groft peber
  • 1 lime

Fremgangsmåde

Skær kyllingebrysterne næsten helt på den flade led og klap dem ud, så de bliver til en dobbelt så bred hallvt så tyk 'sommerfugl'.
Bland honning, sennep, olie, salt og peber godt sammen i en skål.
Hæld marinaden i en kraftig plasticpose og kom kyllingestykkerne i, bland det godt.
Bind knude på posen, og lad det trække i køleskabet i mindst 2 timer, masser posen lidt en gang imellem, så alt får lige meget marinade.
Steg kyllingen på en grill over direkte varme, pas på de ikke får for meget, lad evt. være med at lægge låget på.
Server med lime skåret i både.

<google>DANSK</google>

id=siteTree