Scones med hvidløg og parmesan: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 100 g blødt smør * 1,4 dl kold mælk * 2 dl rugmel eller en anden grov type mel * 2 tsk salt * 1,5 tsk bagepulver * 1 fed hvidløg * 4 sp…')
 
No edit summary
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Bagværk}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 2 dl rugmel eller en anden grov type mel
* 4 dl hvedemel
* 100 g blødt smør
* 100 g blødt smør
* 1,4 dl kold mælk  
* 1,4 dl kold mælk
* 2 dl rugmel eller en anden grov type mel
* 2 tsk salt
* 2 tsk salt
* 1,5 tsk bagepulver
* 3 tsk bagepulver
* 1 fed hvidløg
* 1 fed hvidløg
* 4 spsk reven parmesan
* 4 spsk reven parmesan
* Hvedemel, indtil fingrene ikke klistrer mere (Ca. 4 dl)


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Latest revision as of 14:03, 4 December 2016

Ingredienser

  • 2 dl rugmel eller en anden grov type mel
  • 4 dl hvedemel
  • 100 g blødt smør
  • 1,4 dl kold mælk
  • 2 tsk salt
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk reven parmesan

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne op i en skålen, fingre i og ælt indtil dejen ikke længere føles klistret,
eller put det hele i røremaskinen, og lad den lave arbejdet, resultatet er lige fint.
Form fire boller og pres dem let flade.
Rids forsigtigt med en kniv i dejen, så sconen bliver delt, evt. i fire.
Bages ved 180 grader i ca. 15-20 minutter.

<google>DANSK</google>

id=siteTree