Saltbagt selleri med relish og oliventapenade: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== =====Tilbehør===== <google>DANSK</google>')
 
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
=====Relish af æble, selleri og løg=====
* 2 stængler blegselleri
* 1 skalotteløg
* 1 håndfuld spansk kørvel/spansk kørvel/basilikum
* Revet skal af 1 økologisk citron
* 1 æble
* 3 spsk Rapsolie
* 2 spsk æblecidereddike
* 1 tsk salt


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
 
=====Relish af æble, selleri og løg=====
=====Tilbehør=====
Snit blegselleri, løg, æble – vær omhyggelig – det skal være smukt og ensartet at se på!
Kom det hele i en skål sammen med citronskal.
Hak krydderurt(erne) fint og bland det hele nænsomt sammen med olie, eddike, salt og peber.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 10:55, 2 February 2014

Ingredienser

Relish af æble, selleri og løg
  • 2 stængler blegselleri
  • 1 skalotteløg
  • 1 håndfuld spansk kørvel/spansk kørvel/basilikum
  • Revet skal af 1 økologisk citron
  • 1 æble
  • 3 spsk Rapsolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

Relish af æble, selleri og løg

Snit blegselleri, løg, æble – vær omhyggelig – det skal være smukt og ensartet at se på! Kom det hele i en skål sammen med citronskal. Hak krydderurt(erne) fint og bland det hele nænsomt sammen med olie, eddike, salt og peber.

<google>DANSK</google>

id=siteTree