Salsa Verde - Grøn sauce: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== <google>DANSK</google>')
 
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}
<seo title="Opskrifter" />
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 2 æg
* 1 fed hvidløg
* 2 sardeller
* 1 spsk kapers
* 6 oliven
* 4-6 spsk krydderurter (persille, basilikum, dild, fennikel, esdragon og purløg)
* 1 tsk mild sennep
* ½ dl olivenolie?
* 2 spsk vineddike
* citronsaft


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Æggene koges i 10 min, afkøles og pilles og hakkes meget fint med en kniv.<br>
Hvidløg, sardeller, kapers oliven og krydderurter hakkes fint og blandes i sammen med sennep olivenolie og vineddike.<br>
Saucen smages til med citronsaft.<br>
Afkøl saucen i køleskab før servering. Den må gerne laves dagen før den skal bruges, den vinder i smag ved at trække i køleskab.<br>
 
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 08:48, 3 October 2010

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 sardeller
  • 1 spsk kapers
  • 6 oliven
  • 4-6 spsk krydderurter (persille, basilikum, dild, fennikel, esdragon og purløg)
  • 1 tsk mild sennep
  • ½ dl olivenolie?
  • 2 spsk vineddike
  • citronsaft

Fremgangsmåde

Æggene koges i 10 min, afkøles og pilles og hakkes meget fint med en kniv.
Hvidløg, sardeller, kapers oliven og krydderurter hakkes fint og blandes i sammen med sennep olivenolie og vineddike.
Saucen smages til med citronsaft.
Afkøl saucen i køleskab før servering. Den må gerne laves dagen før den skal bruges, den vinder i smag ved at trække i køleskab.

<google>DANSK</google>

id=siteTree