Salat med spidskål, parmesan, karry og hvidløg: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ===Ingredienser=== * 1 spidskål * 100 g parmesan * ½ dl finthakket purløg * ½ dl olivenolie * 1 spsk karry * 1 fed hvidløg * ½ tsk salt ===Fremgangsmåde===…')
 
No edit summary
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Salater}}
===Ingredienser===
===Ingredienser===
* 1 spidskål
* 1 spidskål
Line 15: Line 15:
Kom den fintsnittede kål i en skål.<br>
Kom den fintsnittede kål i en skål.<br>
Hæld dressingen over kålen, og bland det godt.<br>
Hæld dressingen over kålen, og bland det godt.<br>
Til sidst vendes purløg og revet parmesan i.<br>
Til sidst vendes purløg og fint revet parmesan i.<br>


Lad være med at komme salaten i køleskab før den serveres, så går noget af det sprøde af.<br>
Lad være med at komme salaten i køleskab før den serveres, så går noget af det sprøde af.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 14:55, 4 December 2016

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 100 g parmesan
  • ½ dl finthakket purløg
  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk karry
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk salt

Fremgangsmåde

Flæk spidskålen og fjern stokken.
Snit spidskål i meget fine strimler
Bland olivenolie, karry, presset hvidløg og salt i en melryster.
Kom den fintsnittede kål i en skål.
Hæld dressingen over kålen, og bland det godt.
Til sidst vendes purløg og fint revet parmesan i.

Lad være med at komme salaten i køleskab før den serveres, så går noget af det sprøde af.

<google>DANSK</google>

id=siteTree