Rosenkålssalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 10: Line 10:
* salt
* salt
* groft peber
* groft peber


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Revision as of 14:09, 6 February 2016

Tilbehør 4 personer tilberedningstid 20 min
Rigtig god :D

Ingredienser

  • 400g rosenkål
  • 1 mellemstort løg
  • 1 spsk rørsukker
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk vineddike
  • salt
  • groft peber

Fremgangsmåde

Kom rørsukker, olivenolie, vineddike, salt og peber i en meljævner.
Ryst det godt sammen.
Pil de yderste blade af rosenkålen, og sit den i meget tynde skiver, undgå at få for meget af stokken med.
Snit løget i så små tern som muligt.
Kom rosenkål og løg i en skål.
Hæld dressingen over salaten, og bland det godt.
Lad den trække i ½ time, vend den en gang imellem.

<google>DANSK</google>

id=siteTree