Rosenkålssalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Opskrifter}} Tilbehør 4 personer tilberedningstid 20 min<br> Rigtig god :D ====Ingredienser==== * 400g rosenkål * 1 mellemstort løg * 1 spsk rørsukker * 2 spsk olivenoli...")
 
No edit summary
Line 13: Line 13:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Kom rørsukker, olivenolie, vineddike, salt og peber i en meljævner.
Kom rørsukker, olivenolie, vineddike, salt og peber i en meljævner.<br>
Ryst det godt sammen.
Ryst det godt sammen.<br>
Pil de yderste blade af rosenkålen, og sit den i meget tynde skiver, undgå at få for meget af stokken med.
Pil de yderste blade af rosenkålen, og sit den i meget tynde skiver, undgå at få for meget af stokken med.<br>
Snit løget i så små tern som muligt.
Snit løget i så små tern som muligt.<br>
Kom rosenkål og løg i en skål.
Kom rosenkål og løg i en skål.<br>
Hæld dressingen over salaten, og bland det godt.
Hæld dressingen over salaten, og bland det godt.<br>
Lad den trække i ½ time, vend den en gang imellem.
Lad den trække i ½ time, vend den en gang imellem.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 14:09, 6 February 2016

Tilbehør 4 personer tilberedningstid 20 min
Rigtig god :D

Ingredienser

  • 400g rosenkål
  • 1 mellemstort løg
  • 1 spsk rørsukker
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk vineddike
  • salt
  • groft peber


Fremgangsmåde

Kom rørsukker, olivenolie, vineddike, salt og peber i en meljævner.
Ryst det godt sammen.
Pil de yderste blade af rosenkålen, og sit den i meget tynde skiver, undgå at få for meget af stokken med.
Snit løget i så små tern som muligt.
Kom rosenkål og løg i en skål.
Hæld dressingen over salaten, og bland det godt.
Lad den trække i ½ time, vend den en gang imellem.

<google>DANSK</google>

id=siteTree