Romsås: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}
Romsås er en svensk kold sauce med rogn (på svensk rom) og cremefraiche.<br>
Den kan serveres til kold røget laks, stegt laks eller anden fisk.<br>
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 400 g cremefraiche
* 400 g cremefraiche

Revision as of 08:19, 15 July 2013

Romsås er en svensk kold sauce med rogn (på svensk rom) og cremefraiche.
Den kan serveres til kold røget laks, stegt laks eller anden fisk.

Ingredienser

  • 400 g cremefraiche
  • 75 g mayonnaise
  • 75 g (ca 4 spsk) rød stenbiderrogn (kaviar)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk citronpeber
  • et lille finthakket rødløg
  • dild eller frisk klippet purløg

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne sammen.

<google>DANSK</google>

id=siteTree