Rispilaf: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
(3 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Tilbehør}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 1 stort løg
* 1 stort løg
* 2 terninger grøntsags bouillon
* 2 terninger grøntsags bouillon
* lidt gurkemeje
* lidt gurkemeje
* ris
* 4 dl ris almindelige eller Basmati
* vand
* 6 dl vand
* salt
* 1 tsk salt
* lidt olivenolie
* lidt olivenolie


Line 12: Line 12:
Skær løget i små tern.<br>
Skær løget i små tern.<br>
Varm olivenolien i en gryde, og sauter løg og ris til løgene er klare.<br>
Varm olivenolien i en gryde, og sauter løg og ris til løgene er klare.<br>
Tilsæt vand, boullionterninger og salt.<br>
Tilsæt vand, bouillonterninger og salt.<br>
Kom lidt gurkemeje i, så får risene en flot farve.<br>
Bring risene i kog og lad dem koge 12 min.<br>
Bring risene i kog og lad dem koge 12 min.<br>
Sluk gryden, og lad dem stå på pladen i yderligere 10 min.<br>
Sluk gryden, og lad dem stå på pladen i yderligere 12 min.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 11:58, 5 February 2017

Ingredienser

  • 1 stort løg
  • 2 terninger grøntsags bouillon
  • lidt gurkemeje
  • 4 dl ris almindelige eller Basmati
  • 6 dl vand
  • 1 tsk salt
  • lidt olivenolie

Tilbehør

Skær løget i små tern.
Varm olivenolien i en gryde, og sauter løg og ris til løgene er klare.
Tilsæt vand, bouillonterninger og salt.
Kom lidt gurkemeje i, så får risene en flot farve.
Bring risene i kog og lad dem koge 12 min.
Sluk gryden, og lad dem stå på pladen i yderligere 12 min.

<google>DANSK</google>

id=siteTree