Rispilaf: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 4: Line 4:
* 2 terninger grøntsags bouillon
* 2 terninger grøntsags bouillon
* lidt gurkemeje
* lidt gurkemeje
* ris
* 4 dl ris almindelige eller Basmati
* vand
* 6 dl vand
* salt
* 1 tsk salt
* lidt olivenolie
* lidt olivenolie


Line 12: Line 12:
Skær løget i små tern.<br>
Skær løget i små tern.<br>
Varm olivenolien i en gryde, og sauter løg og ris til løgene er klare.<br>
Varm olivenolien i en gryde, og sauter løg og ris til løgene er klare.<br>
Tilsæt vand, boullionterninger og salt.<br>
Tilsæt vand, bouillonterninger og salt.<br>
Kom lidt gurkemeje i, så får risene en flot farve.<br>
Kom lidt gurkemeje i, så får risene en flot farve.<br>
Bring risene i kog og lad dem koge 12 min.<br>
Bring risene i kog og lad dem koge 12 min.<br>

Revision as of 17:18, 29 September 2013

Ingredienser

  • 1 stort løg
  • 2 terninger grøntsags bouillon
  • lidt gurkemeje
  • 4 dl ris almindelige eller Basmati
  • 6 dl vand
  • 1 tsk salt
  • lidt olivenolie

Tilbehør

Skær løget i små tern.
Varm olivenolien i en gryde, og sauter løg og ris til løgene er klare.
Tilsæt vand, bouillonterninger og salt.
Kom lidt gurkemeje i, så får risene en flot farve.
Bring risene i kog og lad dem koge 12 min.
Sluk gryden, og lad dem stå på pladen i yderligere 12 min.

<google>DANSK</google>

id=siteTree