Rispilaf: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 13: Line 13:
Varm olivenolien i en gryde, og sauter løg og ris til løgene er klare.<br>
Varm olivenolien i en gryde, og sauter løg og ris til løgene er klare.<br>
Tilsæt vand, boullionterninger og salt.<br>
Tilsæt vand, boullionterninger og salt.<br>
Kom lidt gurkemeje i, så får risene en flot farve.<br>
Bring risene i kog og lad dem koge 12 min.<br>
Bring risene i kog og lad dem koge 12 min.<br>
Sluk gryden, og lad dem stå på pladen i yderligere 12 min.<br>
Sluk gryden, og lad dem stå på pladen i yderligere 12 min.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 09:44, 5 January 2013

Ingredienser

  • 1 stort løg
  • 2 terninger grøntsags bouillon
  • lidt gurkemeje
  • ris
  • vand
  • salt
  • lidt olivenolie

Tilbehør

Skær løget i små tern.
Varm olivenolien i en gryde, og sauter løg og ris til løgene er klare.
Tilsæt vand, boullionterninger og salt.
Kom lidt gurkemeje i, så får risene en flot farve.
Bring risene i kog og lad dem koge 12 min.
Sluk gryden, og lad dem stå på pladen i yderligere 12 min.

<google>DANSK</google>

id=siteTree