Ramsløgs pesto: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 3 pæne håndfulde ramsløgblade (afhænger af, hvor friske bladene er, for de helt friske forårsblade kan være ret stærke) * 70 gram fri…')
 
No edit summary
Line 11: Line 11:


Spis pestoen på brød, eller bland den i salaten. Frisk pasta blandet med lidt pesto smager også dejligt.  
Spis pestoen på brød, eller bland den i salaten. Frisk pasta blandet med lidt pesto smager også dejligt.  
[http://en.wikipedia.org/wiki/Aioli Aioli - Wikipedia]


[[File:Ramsløgs pesto.jpg|center]]
[[File:Ramsløgs pesto.jpg|center]]


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 08:21, 20 April 2014

Ingredienser

  • 3 pæne håndfulde ramsløgblade (afhænger af, hvor friske bladene er, for de helt friske forårsblade kan være ret stærke)
  • 70 gram friskrevet parmesanost
  • 70 gram pinjekener
  • koldpresset rapskimolie eller olivenolie
  • lidt salt

Fremgangsmåde

Kør det hele gennem blenderen, til pestoen har den struktur, du vil have.

Spis pestoen på brød, eller bland den i salaten. Frisk pasta blandet med lidt pesto smager også dejligt.

Ramsløgs pesto.jpg

<google>DANSK</google>

id=siteTree