Pulled pork: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 8: Line 8:
* 3 kviste timian (kun bladene)
* 3 kviste timian (kun bladene)
* 4 fed hvidløg
* 4 fed hvidløg
* 1 spsk cayennpeber
* ½ dl rødvinseddike
* ½ dl rødvinseddike
* 1 spsk cayennpeber
* 3 spsk olivenolie
* 3 spsk olivenolie


Line 15: Line 15:
Kom salt, peber, rørsukker, paprika, timian, hvidløg, cayennepeber og rødvinseddike i en skål.<br>
Kom salt, peber, rørsukker, paprika, timian, hvidløg, cayennepeber og rødvinseddike i en skål.<br>
Blend det sammen med en stavblender, til det har en ensartet konsistens.<br>
Blend det sammen med en stavblender, til det har en ensartet konsistens.<br>
Hæld krydderiblandingen ned i en plasticpose sammen med nakkekammen.<br>
Masser posen, så marinaden fordeles jævnt på kødstykket.<br>
Pres luften ud af posen, og bind en knude.<br>
Læg stegen i køleskab til dagen efter (12 timer).<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 15:49, 28 August 2012

Ingredienser

  • 1 nakkekam ca. 2 kg
  • 4 spsk salt
  • 1 spsk friskkværnet sort peber
  • 300g rørsukker
  • 1/2 dl paprika
  • 3 kviste timian (kun bladene)
  • 4 fed hvidløg
  • 1 spsk cayennpeber
  • ½ dl rødvinseddike
  • 3 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

Kom salt, peber, rørsukker, paprika, timian, hvidløg, cayennepeber og rødvinseddike i en skål.
Blend det sammen med en stavblender, til det har en ensartet konsistens.
Hæld krydderiblandingen ned i en plasticpose sammen med nakkekammen.
Masser posen, så marinaden fordeles jævnt på kødstykket.
Pres luften ud af posen, og bind en knude.
Læg stegen i køleskab til dagen efter (12 timer).



<google>DANSK</google>

id=siteTree