Pizzadej: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
*3 dl Vand
* 3 dl Vand
*1/2 Pakke gær
* 1/2 Pakke gær
*2 tsk. Salt
* 2 tsk. Salt
*2 spsk Olie
* 2 spsk Olie
*500 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 450 g Hvedemel og  50 g Durumhvede mel).
* 500 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel
: man kan også bruge 250 g Hvedemel og  250 g Durumhvede mel
: eller 300 g mel Tipo 00 og 200 g Durum mel


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Latest revision as of 15:47, 22 December 2012

Ingredienser

  • 3 dl Vand
  • 1/2 Pakke gær
  • 2 tsk. Salt
  • 2 spsk Olie
  • 500 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel
man kan også bruge 250 g Hvedemel og 250 g Durumhvede mel
eller 300 g mel Tipo 00 og 200 g Durum mel

Fremgangsmåde

Gæren udrøres i vandet.
Salt og olie røres i.
Melet tilsættes og dejen røres til den har en god konsistens.

Hæver en times tid.
Rulles ud på en bageplade med bagepapir.
Lad pizzaen hæve mindst 15 min igen før man begynder at komme fyld på.

Bagetiden afhænger af hvor meget fyld der er på ca. 30-45 min.

<google>DANSK</google>

id=siteTree