Pesto: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 3: Line 3:
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 50 blade frisk basilikum eller en håndfuld rucula
* 50 blade frisk basilikum eller en håndfuld rucula
* 20 g pinjekerner
* 20 g pinjekerner (ikke mere)
* 1-3 fed hvidløg (3 er meget, men godt hvis den skal på pizza)
* 1-2 fed hvidløg (2 er meget, men godt hvis den skal på pizza)
* ca 1/2 dl olie
* ca 1/2 dl olie
* ca ½ tsk salt (ikke for meget, osten salter)
* ca ½ tsk salt (ikke for meget, osten salter, kan undværes)
* 25-50 g revet parmesanost
* 25-50 g revet parmesanost



Revision as of 22:45, 14 April 2012

Pesto.jpg

Ingredienser

  • 50 blade frisk basilikum eller en håndfuld rucula
  • 20 g pinjekerner (ikke mere)
  • 1-2 fed hvidløg (2 er meget, men godt hvis den skal på pizza)
  • ca 1/2 dl olie
  • ca ½ tsk salt (ikke for meget, osten salter, kan undværes)
  • 25-50 g revet parmesanost

Fremgangsmåde

Pinjekerne ristes på en pande
Kom ristede pinjekærner, basilikum/rucula blade, hvidløg, olie og salt i en minnihakker eller blender og blend det til en grov pesto.
Bland frisk revet parmesanost i med en ske.


Pesto - Wikipedia

<google>DANSK</google>

id=siteTree