Peberrodscreme: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 14: Line 14:
Smages til med salt og peber.<br>
Smages til med salt og peber.<br>


Spises som tilbehør til kogt/stegt kød, til fisk, eller som topping på [[Grøn ærtesuppe med bacon]]<br>
Spises som tilbehør til kogt/stegt kød, til fisk, eller som topping på [[Grøn ærtesuppe med bacon]].<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 13:20, 13 February 2013

Ingredienser

  • 100-150 g peberrod
  • 2 tsk sennep
  • 3 tsk eddike
  • 2 dl cremefraiche 38%
  • salt
  • peber
  • 1-2 tsk sukker

Fremgangsmåde

Peberrod rives fint, røres med eddike, sukker og sennep.
Trækker 5-10 min. og røres med cremefraiche.
Smages til med salt og peber.

Spises som tilbehør til kogt/stegt kød, til fisk, eller som topping på Grøn ærtesuppe med bacon.

<google>DANSK</google>

id=siteTree