Pastasalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 2: Line 2:


====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 350 g Pasta penne - ''De Cecco Penne rigate nº 41 er rigtig gode''
* 350 g pasta penne (tør vægt) - ''De Cecco Penne rigate nº 41 er rigtig gode''
* ½ l cremefraiche 18%
* 2 gulerødder
* 2 røde peberfrugter
* 1 lille løg (hvis det er stort så brug kun halvdelen)
* 1-2 stængler blegselleri
* 2 fed hvidløg
* 2 tsk Dijon sennep
* 1 tsk salt
* peber


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Kog pastaen (uden olie, kun med salt), og lad den køle af til køleskabstemperatur.
Gulerødderne skæres i tændstikstykke små stave, eller rives.<br>
Peberfrugterne skæres i tændstikstykke små stykker.<br>
Blegselleri i tynde skiver.<br>
Løget hakkes fint.<br>
Bland cremefraiche med presset hvidløg, sennep, salt og peber.<br>
Kom grøntsagerne i blandingen og vend rundt til de er ensartet fordelt.<br>
Tilsæt pasta (den skal være helt kold), og lad det trække i køleskabet i en times tid.

Revision as of 07:51, 24 July 2009


Ingredienser

  • 350 g pasta penne (tør vægt) - De Cecco Penne rigate nº 41 er rigtig gode
  • ½ l cremefraiche 18%
  • 2 gulerødder
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 lille løg (hvis det er stort så brug kun halvdelen)
  • 1-2 stængler blegselleri
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk Dijon sennep
  • 1 tsk salt
  • peber

Fremgangsmåde

Kog pastaen (uden olie, kun med salt), og lad den køle af til køleskabstemperatur.

Gulerødderne skæres i tændstikstykke små stave, eller rives.
Peberfrugterne skæres i tændstikstykke små stykker.
Blegselleri i tynde skiver.
Løget hakkes fint.
Bland cremefraiche med presset hvidløg, sennep, salt og peber.
Kom grøntsagerne i blandingen og vend rundt til de er ensartet fordelt.
Tilsæt pasta (den skal være helt kold), og lad det trække i køleskabet i en times tid.

id=siteTree