Pastasalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 2: | Line 2: | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 350 g | * 350 g pasta penne (tør vægt) - ''De Cecco Penne rigate nº 41 er rigtig gode'' | ||
* ½ l cremefraiche 18% | |||
* 2 gulerødder | |||
* 2 røde peberfrugter | |||
* 1 lille løg (hvis det er stort så brug kun halvdelen) | |||
* 1-2 stængler blegselleri | |||
* 2 fed hvidløg | |||
* 2 tsk Dijon sennep | |||
* 1 tsk salt | |||
* peber | |||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Kog pastaen (uden olie, kun med salt), og lad den køle af til køleskabstemperatur. | |||
Gulerødderne skæres i tændstikstykke små stave, eller rives.<br> | |||
Peberfrugterne skæres i tændstikstykke små stykker.<br> | |||
Blegselleri i tynde skiver.<br> | |||
Løget hakkes fint.<br> | |||
Bland cremefraiche med presset hvidløg, sennep, salt og peber.<br> | |||
Kom grøntsagerne i blandingen og vend rundt til de er ensartet fordelt.<br> | |||
Tilsæt pasta (den skal være helt kold), og lad det trække i køleskabet i en times tid. |
Revision as of 07:51, 24 July 2009
Ingredienser
- 350 g pasta penne (tør vægt) - De Cecco Penne rigate nº 41 er rigtig gode
- ½ l cremefraiche 18%
- 2 gulerødder
- 2 røde peberfrugter
- 1 lille løg (hvis det er stort så brug kun halvdelen)
- 1-2 stængler blegselleri
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk Dijon sennep
- 1 tsk salt
- peber
Fremgangsmåde
Kog pastaen (uden olie, kun med salt), og lad den køle af til køleskabstemperatur.
Gulerødderne skæres i tændstikstykke små stave, eller rives.
Peberfrugterne skæres i tændstikstykke små stykker.
Blegselleri i tynde skiver.
Løget hakkes fint.
Bland cremefraiche med presset hvidløg, sennep, salt og peber.
Kom grøntsagerne i blandingen og vend rundt til de er ensartet fordelt.
Tilsæt pasta (den skal være helt kold), og lad det trække i køleskabet i en times tid.