Pasta med laks og flødesovs

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser

  • 250g frisk pasta
  • 225-260g røget laks i skiver
  • 1 forårsløg eller lidt porre
  • 1 tsk citronpeber
  • ½ tsk oregano
  • 1/4 l fløde
  • 1-1½ spsk parmesanost
  • salt og peber
  • olie

Fremgangsmåde

Skær laksen i ca. 8mm brede strimler. Sæt vand over til pastaen så den er klar til at blive kogt, til sovsen er færdig.

Snit løg eller porre fint og svits det forsigtigt i lidt olie på en pande. Fløden kommes i og varmes godt op, den må ikke koge. Skru ned for blusset. Nu sættes pastaen over at koge. Tilsæt citronpeber, oregano og revet parmesanost til sovsen. Rør til sovsen er jævn, pas på ikke at skrue for højt op for pladen, så klistrer osten fast. Kom pasta og laks i sovsen og vend det forsigtigt sammen.
Serveres straks med hjemmebagte flutes.

<google>DANSK</google>

id=siteTree