Pasta med laks og flødesovs: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}
<seo title="Opskrifter" />
<seo title="Opskrifter" />[[File:Tortellini med laks og flødesovs.jpg|right]]
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 250g frisk pasta (500 g hvis det er  tortellini)
* 250g frisk pasta (500 g hvis det er  tortellini)

Revision as of 07:18, 20 April 2014

<seo title="Opskrifter" />

Tortellini med laks og flødesovs.jpg

Ingredienser

  • 250g frisk pasta (500 g hvis det er tortellini)
  • 225-260g røget laks i skiver
  • 1 forårsløg eller lidt porre
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk citronpeber
  • ½ tsk oregano
  • 1/4 l fløde
  • 1-1½ spsk parmesanost
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Skær laksen i ca. 8mm brede strimler.
Sæt vand over til pastaen så den er klar til at blive kogt, til sovsen er færdig.

Snit løg eller porre fint og svits det forsigtigt i lidt olie på en pande.
Fløden kommes i og varmes godt op, den må ikke koge.
Skru ned for blusset.
Nu sættes pastaen over at koge.
Tilsæt citronpeber, oregano og revet parmesanost til sovsen.
Rør til sovsen er jævn, pas på ikke at skrue for højt op for pladen, så klistrer osten fast.
Kom pasta og laks i sovsen og vend det forsigtigt sammen.
Serveres straks med hjemmebagte flutes.

<google>DANSK</google>

id=siteTree