Pasta med laks og flødesovs: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 23: Line 23:
Rør til sovsen er jævn, pas på ikke at skrue for højt op for gryden, så klistrer osten fast i gryden.
Rør til sovsen er jævn, pas på ikke at skrue for højt op for gryden, så klistrer osten fast i gryden.
Kom pasta og laks i grygen med sovsen og vend det forsigtigt sammen.<br>
Kom pasta og laks i grygen med sovsen og vend det forsigtigt sammen.<br>
Serveres straks med [[Speltbrød - boller og flutes | hjemmebagt flutes]].
Serveres straks med [[Speltbrød - boller og flutes | hjemmebagte flutes]].


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 07:42, 16 November 2009

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser

  • 250g frisk pasta
  • 225-260g røget laks i skiver
  • 1 forårsløg eller lidt porre
  • citronpeber
  • ½ tsk oregano
  • 1/4 l fløde
  • 1-1½ spsk parmesanost ost
  • salt og peber
  • olie

Fremgangsmåde

Skær laksen i ca. 8mm brede strimler. Sæt vand over til pastaen så den er klar til at blive kogt, til sovsen er færdig.

Snit løg eller porre fint og svits det forsigtigt i lidt olie. Fløden kommes i og varmes godt op, den må ikke koge. Skru ned for blusset. Nu sættes pastaen over at koge. Tilsæt citronpeber, oregano og revet parmesanost til sovsen. Rør til sovsen er jævn, pas på ikke at skrue for højt op for gryden, så klistrer osten fast i gryden. Kom pasta og laks i grygen med sovsen og vend det forsigtigt sammen.
Serveres straks med hjemmebagte flutes.

<google>DANSK</google>

id=siteTree