Pariserbøf: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 13: Line 13:
* hakket løg
* hakket løg
* løgringe
* løgringe
* senneps pickles
* Piccalilly senneps pickles
* evt. purløg
* evt. purløg
* groft salt og peber
* groft salt og peber
Line 22: Line 22:
Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.<br>
Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.<br>
Bøfferne serveres med tilbehøret i små skåle.
Bøfferne serveres med tilbehøret i små skåle.
[[File:Pickles.png]]


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 12:31, 20 August 2016

Ingredienser

  • 150-175 g hakket oksekød pr. person
  • 1 skive brød pr. person
  • 1 æggeblomme pr. person
  • salt
  • peber

Tilbehør

  • kapers
  • rødbede i tern
  • revet peberrod
  • hakket løg
  • løgringe
  • Piccalilly senneps pickles
  • evt. purløg
  • groft salt og peber

Kødet smøres ud på brødet, og drysses med salt og peber.
Steges på en pande 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden.

Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.
Bøfferne serveres med tilbehøret i små skåle.

Pickles.png

<google>DANSK</google>

id=siteTree