Pariserbøf: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 19: Line 19:
Steges 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden.
Steges 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden.


Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.
Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.<br>
Bøfferne serveres med tilbehøret i små skåle.
Bøfferne serveres med tilbehøret i små skåle.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 09:48, 24 July 2009

Ingredienser

  • 150-175 g hakket oksekød pr. person
  • 1 skive brød pr. person
  • 1 æggeblomme pr. person
  • salt
  • peber

Tilbehør

  • kapers
  • rødbede i tern
  • revet peberrod
  • hakket løg
  • løgringe
  • senneps pickles

Kødet smøres ud på brødet, og drysses med salt og peber.
Steges 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden.

Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.
Bøfferne serveres med tilbehøret i små skåle.

<google>DANSK</google>

id=siteTree