Pariserbøf: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Frokostretter}} ====Ingredienser==== * 150-175 g hakket oksekød pr. person * 1 skive brød pr. person * rødbede i tern * revet peberrod * hakket løg * Løgringe * Senneps pickles Kø...)
 
No edit summary
Line 3: Line 3:
* 150-175 g hakket oksekød pr. person
* 150-175 g hakket oksekød pr. person
* 1 skive brød pr. person
* 1 skive brød pr. person
* 1 æggeblomme pr. person
* kapers
* rødbede i tern
* rødbede i tern
* revet peberrod
* revet peberrod
* hakket løg
* hakket løg
* Løgringe
* Løgringe
* Senneps pickles
* senneps pickles


Kødet smøres ud på brødet.<br>
Kødet smøres ud på brødet.<br>

Revision as of 09:40, 24 July 2009

Ingredienser

  • 150-175 g hakket oksekød pr. person
  • 1 skive brød pr. person
  • 1 æggeblomme pr. person
  • kapers
  • rødbede i tern
  • revet peberrod
  • hakket løg
  • Løgringe
  • senneps pickles

Kødet smøres ud på brødet.
Steges 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden.

Serveres med tilbehøret i små skåle.

<google>DANSK</google>

id=siteTree