Paprikagryde: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Hovedretter}} ====Ingredienser==== * 700 g svinesmåkød * 150 g bacon i skiver * en pakke coctailpølser * 250 g champignon * 1 løg * 50 g margarine * 1 tsk paprika * 2 dl hvidvin * 2 ...)
 
No edit summary
 
(3 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 8: Line 8:
* 50 g margarine
* 50 g margarine
* 1 tsk paprika
* 1 tsk paprika
* 2 fed hvidløg.
* 2 dl hvidvin
* 2 dl hvidvin
* 2 spsk hvedemel
* 2 spsk hvedemel
* 1 dåse hakkede tomater
* 1 dåse hakkede tomater
* 1 stor dåse tomatpure
* 1 stor dåse tomatpure
* 1-2 dl fløde gerne sur
* 1 dl fløde gerne sur
* slat
* slat
* peber
* peber


====Fremgangsmåde====
Rensede champignon og skærs i skiver og svitses til de er gyldne. Derefter tages de op af gryden og lægges på en tallerken.
Rensede champignon og skærs i skiver og svitses til de er gyldne. Derefter tages de op af gryden og lægges på en tallerken.


Baconskiverne skæres over i 1½ cm stykker og svitses til de begynder at blive gyldne. Svinekøddet tilsættes og brunes sammen med bacon.  Hakket løg ristes med til sidst.
Baconskiverne skæres over i 1½ cm stykker og svitses til de begynder at blive gyldne. Svinekøddet tilsættes og brunes sammen med bacon.  Hakket løg ristes med til sidst.


coctailpølser
Kom coctailpølser, hakkede tomater, tomatpure, hvidvin presset hvidløg og paprika i.


Lad retten småkoge i 20 minutter.
Lav en meljævning med meler og kom den i.
Lad retten småkoge i 10 min.
Tilsæt fløden og smag til med salt og peber.
Serveres med løse ris og salat


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 20:52, 14 September 2008

Ingredienser

  • 700 g svinesmåkød
  • 150 g bacon i skiver
  • en pakke coctailpølser
  • 250 g champignon
  • 1 løg
  • 50 g margarine
  • 1 tsk paprika
  • 2 fed hvidløg.
  • 2 dl hvidvin
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 stor dåse tomatpure
  • 1 dl fløde gerne sur
  • slat
  • peber

Fremgangsmåde

Rensede champignon og skærs i skiver og svitses til de er gyldne. Derefter tages de op af gryden og lægges på en tallerken.

Baconskiverne skæres over i 1½ cm stykker og svitses til de begynder at blive gyldne. Svinekøddet tilsættes og brunes sammen med bacon. Hakket løg ristes med til sidst.

Kom coctailpølser, hakkede tomater, tomatpure, hvidvin presset hvidløg og paprika i.

Lad retten småkoge i 20 minutter.

Lav en meljævning med meler og kom den i.

Lad retten småkoge i 10 min.

Tilsæt fløden og smag til med salt og peber.

Serveres med løse ris og salat

<google>DANSK</google>

id=siteTree