Paprikagryde: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 17: Line 17:
* peber
* peber


====Fremgangsmåde====
Rensede champignon og skærs i skiver og svitses til de er gyldne. Derefter tages de op af gryden og lægges på en tallerken.
Rensede champignon og skærs i skiver og svitses til de er gyldne. Derefter tages de op af gryden og lægges på en tallerken.



Revision as of 20:50, 14 September 2008

Ingredienser

  • 700 g svinesmåkød
  • 150 g bacon i skiver
  • en pakke coctailpølser
  • 250 g champignon
  • 1 løg
  • 50 g margarine
  • 1 tsk paprika
  • 2 fed hvidløg.
  • 2 dl hvidvin
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 stor dåse tomatpure
  • 1 dl fløde gerne sur
  • slat
  • peber

Fremgangsmåde

Rensede champignon og skærs i skiver og svitses til de er gyldne. Derefter tages de op af gryden og lægges på en tallerken.

Baconskiverne skæres over i 1½ cm stykker og svitses til de begynder at blive gyldne. Svinekøddet tilsættes og brunes sammen med bacon. Hakket løg ristes med til sidst.

Kom coctailpølser, hakkede tomater, tomatpure, hvidvin presset hvidløg og paprika i.

Lad retten småkoge i 20 minutter.

Lav en meljævning med meler og kom den i.

Lad retten småkoge i 10 min.

Tilsæt fløden og smag til med salt og peber.

Serveres med løse ris.

<google>DANSK</google>

id=siteTree